NOVAK NAKON NEOČEKIVANE ELIMINACIJE PRIZNAO: Ne volim da gubim, posebno ne na ovakvim turnirima!
Foto: Profimedia

poraz je teško pao

NOVAK NAKON NEOČEKIVANE ELIMINACIJE PRIZNAO: Ne volim da gubim, posebno ne na ovakvim turnirima!

Tenis -

Najboljem teniseru sveta teško je pao poraz od Nemca Filipa Kolšrajbera u trećem kolu Indijan Velsa.

Novak je na konferenciji za medije istakao da je to bio jedan od onih dana kada ništa ne polazi za rukom.

"Iskreno, ne volim da gubim. Posebno ne na ovakvim turnirima i posebno ne na turnirima na kojima sam ranije imao mnogo uspeha. Ali, dešava se. Bio je ovo jedan od onih dana... Moraš da prihvatiš ono što se desi i da okreneš sledeću stranicu. Što se tiče singla, Majami je sledeći korak", rekao je Đoković.

Novak je nakon poraza u singlu sa Fonjinijem igrao četvrtfinale dubla. Srbin i Italijan su posle tri sata borbe izborili plasman u polufinale. Ovaj trijumf je na neki način ublažio tugu zbog neuspeha u singlu.

"Još sam ovde, pokušaču da doguram što dalje u dublu! Morao sam da pređem preko poraza za manje od sat vremena, ali moram da priznam da sam razmišljao o njemu na terenu tokom meča dublova. Kada bih udario dobar ritern, pitao sam se zašto nije bilo tako i ranije u singlu. Za mene je u ovom slučaju dobro što igram i dubl jer imam priliku da ispravim greške. Mentalno nije lako da se resetuješ i da se fokusiraš odmah nakon poraza i da na pravi način uđeš tako brzo u novi meč", rekao je Novak.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track