SAD GA LOMI, FILIPE Krajinović danas protiv strašnog Federera!
Foto: Profimedia

Majami

SAD GA LOMI, FILIPE Krajinović danas protiv strašnog Federera!

Tenis -

Filip Krajinović je u Majamiju bacio na kolena favorita Stana Vavrinku, a sada sanja da to učini s još jednim Švajcarcem, mnogo čuvenijim Rodžerom Federerom (oko 18.30 časova).

Srbin je preživeo triler protiv Vavrinke, borio se kao lav skoro tri sata i uspeo da se domogne plasmana među 32 najbolja igrača turnira na Floridi. Međutim, danas (početak posle 16 časova) moraće da bude još bolji. S druge strane mreže biće jedan od najvećih u istoriji - Rodžer Federer.

Filip se dosad dvaput sastajao s popularnim Fedeksom i oba puta je poražen. Sve što je naš teniser uspeo da uradi u tim mečevima je da uzme jedan set. Sada je osokoljen partijom protiv Vavrinke.

- Stan i ja smo odigrali neverovatan meč. Znao sam da će biti teško, dao sam sve od sebe i na kraju uspeo. Sada me čeka Federer, a svi znaju ko je on. Biću spreman, igraću na centralnom terenu i nemam šta da izgubim - optimista je Krajinović.

Miomir Kecmanović svoj put u Majami završio je porazom od 34. igrača sveta, Amerikanca Frensisa Tijafoa posle dva neizvesna seta - 7:6, 7:6. Kecmanović, 95. igrač na ATP listi, izgubio je posle nešto više od dva sata igre i dva taj-brejka.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track