KRUNIĆEVA SE OGLASILA POSLE SLIKE KOJA JE RAZNEŽILA CELU PLANETU: Evo šta je Srpkinja rekla o protivnici koja joj je zbog povrede predala meč
Foto: EPA

ISKRENA KAO I UVEK!

KRUNIĆEVA SE OGLASILA POSLE SLIKE KOJA JE RAZNEŽILA CELU PLANETU: Evo šta je Srpkinja rekla o protivnici koja joj je zbog povrede predala meč

Tenis -

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pošto joj je Australijanka Daria Gavrilova predala meč zbog povrede.

Od specijalnog izveštača Kurira sa Rolan Garosa Milana Nastića!

Meč je ostao u senci sjajnog poteza srpske teniserke Aleksandre Krunić koja je nakon predaje svoje protivnice prišla da je uteši. Ova Australijanka nije mogla da sakrije emocije i odmah je briznula u plač. Emotivna scena oduševila je ceo teniski svet.

foto: EPA

Na konferenicji posle meča Krunićeva je naravno dobila pitanje vezano za ovaj potez i kratko ga je prokomentarisala.

''Stvarno mi je žao. Čim sam videla da je saopštila da predaje meč, prišla sam da je pitam šta je u pitanju, da li je ahilova tetiva, na šta mi je ona samo odgovorila - Dokle više da se mučim sa povredama?'' rekla je Krunićeva i kratko prokomentarisala sam meč i svoju igru.

foto: EPA

'' Drago mi je da sam pobedila i da sam prekinula ovaj loš niz rezultata. Promenila sam trenera i za sada je sve dobro. Ponovo sam vratila želju za treninzima i mečevima,'' zaključila je Aleksandra koja će u narednoj rundi odmeriti snage sa Ruskinjom Tsurenko koja je danas eliminisala sa turnira Eženi Bušar.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track