MORAO JE I ON DA SE OGLASI! Loš dečko tenisa u svom stilu prokomentarisao SUKOB Serene i Tima!
Foto: Profimedia/Printscreen

kontroverzni kirjos rekao svoje

MORAO JE I ON DA SE OGLASI! Loš dečko tenisa u svom stilu prokomentarisao SUKOB Serene i Tima!

Tenis -

Skandal koji se dogodio na konferenciji za medije na Rolan Garosu izazvao je veliku buru u teniskom svetu.

Podsetimo, četvrti teniser sveta Dominik Tim demonstrativno je napustio salu zbog Amerikanke Serene Vilijams. Naime, nekada najbolju igračicu sveta u subotu je eliminisala Sofija Kenin, a organizatori su brže-bolje želeli Sereni da oslobode mesto pred novinarima, što se Timu, koji se u tom momentu obraćao novinarima, ni malo nije svidelo.

"Ne razumem ovo, stvarno. Koji je ovo đavo? Stvarno, mora da se neko šali sa mnom. Moram da izađem iz sale jer ona dolazi... Dobro, onda ću i ja da odem. Mogu i ja da radim šta mi se prohte", besneo je Tim na činjenicu da mora da izađe iz sale kako bi ušla slavna Amerikanka.

Potez organizatora izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Glavna tema bio je incident na Rolan Garosu.

Naravno, oglasio se i kontroverzni Nik Kirjos. Australijanac je zgranut što ljudi tome pridaju značaj.

"Ponavljam, svet se suočava sa ozbiljnim problemima, a mi se brinemo oko toga koga intervjuišu posle jednog teniskog meča. Čoveče", napisao je Kirjos na Tviteru.

Malo posle 12.00 na teren Filip Šatrije izlazi Novak Đoković, a rival u osmini finala mu je Nemac Struf. Kvota da će Novak slaviti sa 3:0 u setovima (tip HS 1) je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Struf.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track