SPORTSKI DAN

OTVORENA ŠKOLA TENISA POSETILA DECU NA KIM: Deca iz Goraždevca i Donje Gušterice učila prve korake tenisa KURIR TV

Tenis -

Četvrtu godinu za redom Teniski savez Srbije realizuju sportske dane na Kosovu i Metohiji pod nazivom „Otvorene škole tenisa“.

1 / 3 Foto: Teniski savez Srbije

Veliki broj mališana okupio se 15. i 16. juna u OŠ "Janko Jovićević" u Goraždevcu kod Peći i u OŠ "Knez Lazar" u Donjoj Gušterici (Gračanica) gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

Otvorena škola tenisa bila je prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“, a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč.

Dvodnevno druženje proteklo je u znaku sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca iz Goraždevca i Gračanice pokazala su i oduševljenje zbog toga što je ovaj teniski karavan posetio i njihove škole. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije dodeljeni su prigodni pokloni.

Teniski savez Srbije poklonio je školama opremu u vidu reketa, teniskih mreža i lopti za dalju edukaciju dece u teniski sport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track