PLJUŠTE VULGARNE UVREDE! PROSTAČINA KIRJOS SRAMNO UDARIO NA NOVAKA: Njegova bolesna prozivka zaprepastila je teniski svet (FOTO)
Foto: Profimedia/AP

ne može da podnese srbina

PLJUŠTE VULGARNE UVREDE! PROSTAČINA KIRJOS SRAMNO UDARIO NA NOVAKA: Njegova bolesna prozivka zaprepastila je teniski svet (FOTO)

Tenis -

Novi napad kontroverznog Nika Kirjosa na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića!

Srpski teniser je u poslednje vreme konstantno na meti napada Australijanca. Loš momak svetskog tenisa koristi svaku priliku da udari na Đokovića, sve što ima veze sa Srbinom ga nervira i to ne krije.

Međutim, sada je prevršio svaku meru... Počeo je i da vređa!

Naime, mladi teniser Denis Šapovalov odradio je u Stouku trening sa Novakom i kasnije na Instagramu objavio zajedničku fotografiju. Nik Kirjos je ubrzo ostavio vulgaran komentar, koji je zaprepastio tenisku javnost.

"Jesi li mu po***io", napisao je u slengu Australijanac.

foto: Printskrin/Instagram

Navijači su zgroženi ovim komentarom.

"Mislim da Denis Šapovalov ne treba da izbriše ovaj komentar. Neka svi vide kako je Kirjos prost i patetičan", napisao je jedan fan.

"Ne traba da gubimo energiju na Nika. On je tako negativan i ogorčen. Nema poštovanja. Verovatno je strašno ljubomoran", jedan je od komentara.

Prostački komentar Kirjosa usledio je samo nekoliko dana nakon što mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 17.500 dolara zbog sramnog ponašanja u Kvinsu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track