NA POMEN ĐOKOVIĆA FEDERER DRSKO ODBRUSIO NOVINARIMA: To je poslednje pitanje koje ste postavili danas! (VIDEO)
Foto: Printskrin

RODŽER SE RAZBESNEO

NA POMEN ĐOKOVIĆA FEDERER DRSKO ODBRUSIO NOVINARIMA: To je poslednje pitanje koje ste postavili danas! (VIDEO)

Tenis -

Jednom od najboljih tenisera svih vremena, Rodžeru Federeru, nisu se dopala pitanja o politici, koja su mu novinari postavljali nakon pobede nad Lojdom Harisom (3:1).

Savet igrača je u petak održao višečasovni sastanak u Londonu, a dan kasnije obelodanjeno je da su Robin Hase, Džejmi Mari i Sergej Stahovski rešili da napuste svoje pozicije.

"Znao sam da je Robin razmišljao o povlačenju još u Indijan Velsu. Pokušao sam da ga motivišem da ostane, da nastavi da radi jer sam mislio da može da doprinese svojim učešćem u radu Saveta. Nije me iznenadilo što je otišao, pogotovo ako oseća da nema uticaja. Situacija definitivno nije dobra. Mada ne bih rekao da je sve ostalo u lošem stanju jer imamo rekordne nagradne fondove, turniri su posećeni... Sve je tu dobro, samo se čini da sa političke strane ima problema", rekao je Rodžer.

foto: Profimedia

Na pitanje da li je o svemu razgovarao sa Novakom Đokovićem, koji je predsednik Saveta, Švajcarac je prilično drsko odgovorio:

"Nisam još razgovarao sa Novakom, tako da ne znam šta da vam kažem. Imali su dug sastanak i ne zanm šta su pričali tih sedam sati. Ne znam šta da vam kažem. Iskreno, nisam raspoložen za priče o politici. Drugi dan je Vimbldona... To je bilo vaše poslednje pitanje koje ste postavili danas o politici" ljutito je poručio Federer.

Taj trenutak možete pogledati od 04.53:

Rožer je u prvom kolu bio bolji od Lojda Harisa sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:2.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track