PODIGNEŠ ROLETNE I POGLEDAŠ KROZ PROZOR, A TAMO LUIS HAMILTON I KAROLINA VOZNJACKI: Novak pukao MILIONE EVRA na luks stanove po celom svetu! Od ovoliko nula VAM NEĆE BITI DOBRO!
Foto: Mansionglobal.com, EPA, Profimedia, AP

DANAS OVDE, SUTRA KO ZNA GDE

PODIGNEŠ ROLETNE I POGLEDAŠ KROZ PROZOR, A TAMO LUIS HAMILTON I KAROLINA VOZNJACKI: Novak pukao MILIONE EVRA na luks stanove po celom svetu! Od ovoliko nula VAM NEĆE BITI DOBRO!

Tenis -

Trenutno najbolji teniser sveta i sportista planete Novak Đoković ponovo je napravio pravo čudo osvajanjem Vimbldona posle velike drame u finalu sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Samo od ove pobede Novak će inkasirati 2.6 miliona evra, a s obzirom na to da voli da kupuje stanove, verujemo da će se Đoković ''ponoviti.''

Nole preferira stanove na luksuznim lokacijama, ali i sa fenomenalnim pogledima sa prozora. Pa tako je u svoje vlasništvo uzeo stanove u Monte Karlu, Njujorku, Majamiju, Beogradu....

Svi se nalaze u najelitniijim delovima grada sa odličnim pogledima na more, naravno, tamo gde je to moguće.

NJUJORK!

Popularni list ''Wall street journal'' je pre dve godine objavio vest kako je Novak kupio dva stana u Njujorku na Menhetnu ukupne veličine od 185 kvadrata, a veruju da je za to izdvojio čak 5,4 miliona dolara.

Ovi stanovi su delo čuvenog arhitekte Renca Piana, čiji je Novak veliki fan.

- Dopada mi se dizajn dve kule, a i lokacija je fantastična - rekao je srpski teniser nakon kupovine nekretnine u kojoj će na raspolaganju, pored svega ostalog, imati i bazen sa slanom vodom.

foto: Mansionglobal.com

MAJAMI!

Novak je u Majamiju kupio još jedan stan koji je takođe delo poznatog arhitekte Renca Piana, čiji je Novak veliki fan, kako smo već naglasili ranije.

Ovja stan u Majamiju Đoković je uzeo u isto vreme kada i onaj u Njujorku, a veruje se da je ovo zadovoljstvo platio čak 6 miliona evra.

Stambena jedinica smeštena je na samoj obali Majami Biča, idealno za miran porodični život. na raspolaganju Đokovićima su tri sobe, tri kupatila, đakuzi, spa, bazeni, fitnes centar, ali i privatan park.

- Bio sam oduševljen neverovatnom uslugom, ekskluzivnim pristupom parku, panoramskim pogledom na kopno i more... Moja porodica imaće savršen život ovde. Oduševljen sam dizajnom ove zgrade. Njujork i Majami su česta mesta na mojoj listi putovanja i biće sjajno što ću od sada imati gde da budem i da se osećam kao kod kuće - rekao je Novak tom prilikom.

MONTE KARLO!

Mesto gde Novak provodi najviše vremena, ali i lokacija u koju je Đoković najviše uložio. Kao što je dobro poznato, Nole je izabrao Monte Karlo za svoju rezidenciju, pa je samim tim u ovu stambenu jedinicu najviše uložio.

Stan je smešten u najelitniji deo grada, na samoj plaži, a susedi su mu zvezde poput Luisa Hamiltona i Karoline Voznjacki.

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović, Profimedia

BEOGRAD!

Novak je davno još kupio stan i u elitnom beogradskom naselju West 65, gde mu je sused Filip Krajinović.

Veruje se da je Novak penthaus od 250 kvadrata u ovom naselju platio 545.000 evra, kao i da ima 100 kvadrata terase sa bazenom i tri garažna mesta.

foto: Printscreen

PORTO MONTENEGRO!

Đoković je pre nekoliko godina pazario i u Crnoj Gori, naravno, u najelitnijem naselju. Reč je o elitnom delu Porto Montenegro u Tivtu, a veruje se da je Đoković ovaj stan kupio kako bi ga ostavio svom nasledniku Stefanu u ''amanet.'' Novak je skoro ovaj stan i renovirao.

foto: Tanjug Tanja Valič

VILA U SREMU!

Đoković je napravio svoju oazu mira i u Srbiji, tačnije u srcu Srema na obali Pavlovačkog jezera. Vila je izgrađena u prirodi i prostire se na placu od nekoliko hektara. Sam objekat ima oko 1200 kvadratnih metara.

foto: Printscreen

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track