KAKAV BOLESNIK! KIRJOS OPET PROVOCIRA: Detetu je UNIŠTIO majicu jer je na njoj pisalo NOVAK, a sada se RUGA zaprepašćenim navijačima! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Printscreen

PONOVO SE OGLASIO

KAKAV BOLESNIK! KIRJOS OPET PROVOCIRA: Detetu je UNIŠTIO majicu jer je na njoj pisalo NOVAK, a sada se RUGA zaprepašćenim navijačima! (VIDEO)

Tenis -

Nik Kirjos se ponovo oglasio! Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos reagovao je na brojne osude navijača koje su stigle na njegov račun nakon sramnog incidenta u Vašingtonu.

Podsetimo, "loš momak svetskog tenisa" je markerom precrtao "Novak" na majici jednog dečaka koji je samo želeo autogram od australiskog tenisera.

Njegov sraman gest zgrozio je teniski svet. Kada se na društvenim mrežama pojavio snimak samog incidenta, Kirjos se našao na udaru kritika.

Naravno, nije mogao a da ne odreaguje na komentare zaprepašćenih ljubitelja tenisa. Na krajnje ironičan način je prokomentarisao svoje ponašanje u Vašingtonu.

"Da, nadmašio sam sebe. Ne daj bože da nekome išaram majicu i da se zezam sa decom. Kako sam loš čovek. Tačnije, ovo mora da je jedna od najgorih stvari koje su se desile, ikada. Najgori sam", istakao je ironični Australijanac.

Kirjos ne podnosi Novaka. U poslednje vreme koristi svaku pruliku da javno udari na prvog reketa sveta. Konstantno ga kritukuje, provocira...

Kirjos od 26. jula učestvuje na turniru u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Država.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja