NOLE ĆE BITI NAJBOLJI U ISTORIJI! Najpriznatije Svetske kladionice uz Srbina! Đoković će osvojiti US Open
Foto: Beta/AP/Mark Schiefelbein

ONI SIGURNO NE GREŠE

NOLE ĆE BITI NAJBOLJI U ISTORIJI! Najpriznatije Svetske kladionice uz Srbina! Đoković će osvojiti US Open

Tenis -

Kladionice su stavile Novaka Đokovića na prvo mesto favorita za osvajanje najviše grend slemova u istoriji tenisa!

Novak je favorit za osvajanje najvećeg broja grend slemova, što je parametar koji će odlučiti o najvećem teniseru u istoriji ovog sporta

Svetske kladionice su rekle svoje - Novak Đoković ima najveće šanse da postane najbolji teniser u istoriji belog sporta!

foto: Kurir

One retko greše, njihove procene uglavnom su ispravne, jer ako nisu, biće na gubitku. Kladionice su stavile Novaka Đokovića na prvo mesto favorita za osvajanje najviše grend slemova u istoriji tenisa! Da podsetimo, Nole do sada ima osvojenih 16 grend slem titula. To je vrlo hrabra procena jer Srbin ima čak četiri pehara manje od Rodžera Federera i dva od Rafaela Nadala.

Međutim, trenutni odnos snaga u svetskom tenisu u potpunosti je na strani Đokovića i zbog toga bukmejkeri smatraju da će on osvojiti još najmanje pet najvećih svetskih turnira. Ukoliko uložite 1.000 dinara na klađenje da će Novak osvojiti najviše grend slemova, vaš dobitak iznosiće 2.370 dinara (zarada 1.370 dinara).

a mi ćemo da skupljamo  tanjire!
a mi ćemo da skupljamo tanjire!foto: Beta/AP/Ben Curtis

Zanimljivo, drugi favorit da postane najbolji teniser u istoriji je Rafa Nadal, a tek na trećem mestu je vodeći u ovoj trci Rodžer Federer. Švajcarac ima daleko manje šanse od Novaka jer mu je kvota 3.25 (na uloženih 1.000 dinara dobitak 3.250).

foto: Kurir

Parametar ko ima najviše trofeja na četiri velika turnira odlučiće o zvanju najboljeg igrača u istoriji tenisa. Za apsolutno sve svetske stručnjake ovo je jedini merodavan podatak! Bitan je broj nedelja na prvom mestu, broj osvojenih turnira, broj pobeda, ali... Najboljeg će odlučiti samo jedno - broj osvojenih grend slem turnira!

Kurir.rs/Miloš Bjelinić Foto: Beta/AP/Mark Schiefelbein

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track