PAO JE POSLE JEDNOG NESMOTRENOG KORAKA: Predstavljao se kao brat Eženi Bušar, uživao na njen račun, a onda je došao kraj! I TO KAKAV KRAJ! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen

NARKOMAN JEO I PIO KOLIKO JE HTEO

PAO JE POSLE JEDNOG NESMOTRENOG KORAKA: Predstavljao se kao brat Eženi Bušar, uživao na njen račun, a onda je došao kraj! I TO KAKAV KRAJ! (FOTO)

Tenis -

Eženi Bušar koju mnogi smatraju trenutno najlepšom teniserkom sveta našla se u jednom veoma neobičnom problemu.

Prema pisanju "WSVN Miami", 24-godišnjak Solomon Šlomo Azari uhapšen je u luksuznom hotelu/apartmanu u kompleksu gde Bušar živi.

Azari, koji je na slobodi pošto je platio kauciju, biće osuđen zbog organizovane prevare od 20.000 dolara, lažne upotrebe identifikacije i zbog posedovanja kokaina prilikom njegovog hapšenja.

Ovaj prevarant je živeo dva meseca na račun Bušar, jeo je i pio na krovu luksuznog hotela, a napravio je račun od 42.000 dolara tokom tog perioda.

Eženi Bušar je tada bila u Evropi gde je učestvovala na Vimbldonu i Rolan Garosu.

foto: Profimedia

On je uspeo da prođe osoblje tog hotela tvrdeći da je brat ove lepe teniserke. Prema pisanju ovog portala, Bušar se susrela par puta sa ovim tipom, i u nekoliko navrata je viđena sa Solomonom u hotelskom baru.

Ali kako javlja "FOX NEWS", njoj su pokazali sliku kriminalca a ona je pod zakletvom izjavila da nikad nije srela tog čoveka i da on nije imao ovlašćenje da koristi njen račun.

Hotel nije sumnjao na prevaru sve dok menadžer ove teniserke nije uložio žalbu na visok trošak od 29.000 dolara do 30. Jula! Ubrzo je pokrenuta istraga u hotelu ali u međuvremenu još 13.000 dolara je naplaćeno na račun Bušar.

Azari je uhvaćen u nedelju kada je sa dvojicom prijatelja otišao u restoran tog hotela!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track