ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE IZJAVOM O POVREDI: Ovo je nešto što me muči neko vreme, verovatno ću zalediti rame! VIDEO
Foto: Profimedia

Muke po Novaku

ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE IZJAVOM O POVREDI: Ovo je nešto što me muči neko vreme, verovatno ću zalediti rame! VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo US Opena pošto je savladao Argentinca Huana Ignasija Londera sa 3:0, ali ni taj meč ni ono što je izjavio posle meča nije dalo mira njegovim navijačima.

Srpskog tenisera je tokom meča mučila povreda levog ramena, o čemu je govorio posle meča.

"To je definitivno uticalo na moj servis i moj bekhend, ali ne bih želeo da pričam o tome već da čestitam protivniku koji je pokazao odličan takmičarski duh. Pobedio sam u tri seta, ali je definitivno bio veoma težak meč koji sam odigrao. Dosta udaraca smo razmenili, posebno u drugom setu kada je vodio 3:0. Pronašao sam odgovor u bekhendu što je bilo krucijalno. Hvala svima što su došli, znam da je bilo dosta kiše, hvala što nas podržavate".

Đoković je zatim pojasnio situaciju oko levog ramena.

"Ovo je nešto što me muči neko vreme i nije lako kada osećate bol, ali morate da pronađete način da to prevaziđete, da skraćujete poene i da koristite svoje šanse. Ja sam imao i sreće, posebno u drugom setu kada sam se vratio. Ovo nije prvi put da se suočavam sa ovakvim problemima i tako je kako je, ali sam zadovoljan što sam na terenu".

Novak svoj naredni meč igra za otprilike 48 sati.

"Verovatno ću zalediti svoje rame u narednih 48 sati i neću raditi ništa, pa ćemo videti šta će se dogoditi", našalio se srpski teniser.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track