ĐOKOVIĆEVE REČI O POVREDI RAMENA BRINU: Bol je gotovo nepodnošljiv! Novak otkrio i da li povreda može dugoročno da pravi problem!
Foto: Profimedia

US Open

ĐOKOVIĆEVE REČI O POVREDI RAMENA BRINU: Bol je gotovo nepodnošljiv! Novak otkrio i da li povreda može dugoročno da pravi problem!

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković u noći između petka i subote igra meč 3. kola na US Openu.

Po svemu sudeći i ovaj meč će igrati sa bolovima u levom ramenu, kao što je to bio slučaj na meču sa Huanom Ignasijom Londerom.

O kakvom je problemu reč Đoković je govorio za Sportklub.

"Nalazim se u situaciji koja je nezavidna jer je turnir u toku, pa nema tu nešto mnogo vremena. Zato kažem da je dobra stvar što imam 48 sati do narednog meča ili možda malo manje ako igram dnevni meč prekosutra. Nadam se da će taj bol, ako ne može da se ukloni, barem da se smiri značajno jer sada u nekim situacijama bilo gotovo nepodnošljivo – imao sam poteškoća i pri bacanju lopte za servis. Videćemo šta će biti".

Na pitanje oseća li da povreda može dugoročno da pravi problem, Đoković je odgovorio:

"Mislim da ne. Radili smo preglede ultrazvukom i provere koje pokazuju da nema nekih oštećenja. Ne verujem da na duže staze može da predstavlja problem, na primer do kraja sezone itd. Kako stvari stoje, sudeći po svim konsultacijama i mišljenjima medicinskih stručnjaka, deluje kao nešto što se skupilo, podesilo i takve su oklonosti. S obzirom na to da sam na Gren slemu, na jednom od četiri najbotnija turnira u godini, nezgodna je situacija, ali naći ćemo način".

Kurir sport/Sportklub

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track