Najnovije vesti

OTVORENO SAM PRIČAO SA JELENOM I OVO MORAM JAVNO DA PRIZNAM... Novak Đoković otvorio dušu i progovorio o stvarima koje je do sada MALO KO ZNAO!
Foto: Profimedia

hit

OTVORENO SAM PRIČAO SA JELENOM I OVO MORAM JAVNO DA PRIZNAM... Novak Đoković otvorio dušu i progovorio o stvarima koje je do sada MALO KO ZNAO!

Tenis

Najbolji srpski teniser Novak Đoković po prvi put je pričao o svojim poznim igračkim godinama, ali i o velikom rivalstvu sa Federerom i Nadalom. 

U poslednje vreme sve češće se govori o tome da će veliki trojac još dugo vladati tenisom i da čelnici ITF na sve načine pokušavaju da ih sačuvaju. 

 

- Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li su bitniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu! Potpuno sam otvoren i sto odsto iskren oko svega, mnogo pričam sa suprugom oko toga svega, sa roditeljima, braćom, ljudima koji su mi bliski, jer želim da shvatim kako oni gledaju na sve to, izjavio je Đoković u intervjuu za CNBC.

 

foto: Profimedia

Novak je ponovo naglasio kako su mu deca i porodica na prvom mestu. 

 

- Otac sam dva anđela i vreme koje provodim sa njima mi je veoma dragoceno. Ne želim da prođem kroz živoz i da shvatim da nisam bio tu, da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju.

 

foto: Profimedia

Kada su Novaka Đokovića iz CNBC-a upitali da li može da zamisli svoj život bez tenisa, rekao je:

 

- I da i ne. Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji, zaključio je Novak.

 

 

 

Kurir sport / CNBC

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...