OVE REČI SU NOVAKA POGODILE DUBOKO U SRCE: Džon Milman je posle Tokija imao kratak govor, a Novak je sada okrio koliko ga je sve to drinulo (VIDEO)
Foto: EPA

GANULE GA REČI

OVE REČI SU NOVAKA POGODILE DUBOKO U SRCE: Džon Milman je posle Tokija imao kratak govor, a Novak je sada okrio koliko ga je sve to drinulo (VIDEO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je ganut govorom Džona Milmana posle osvojene titule u Tokiju.

Najbolji reket sveta u finalu ATP 500 turnira u Tokiju savladao je Džona Milmana sa 6:3, 6:2 posle 69 minuta igre, a Australijanac je posle meča održao kratak govor.

"Pre svega želim da čestitam Novaku i njegovom timu. Verujem da svi širom sveta shvataju koliko si dobar. Ti si pravi šampion i bićeš zapamćen zauvek kao velikan. Tvoje nasleđe raste i živeće dugo nakon što završiš karijeru, a siguran sam da imaš još dosta godina ispred sebe. Još jednom čestitke", rekao je Milman.

"Bio sam prijatno iznenađen i dirnut njegovim rečima. Ja pokušavam da ostanem prizeman i da živim u trenutku, ali mi je jasno da će doći i vreme kada više neću moći da igram i da će buduće generacije mene zapamtiti i nadam se govoriti u pozitivnom tonu", rekao je Đoković.

džon milman ganuo đokovića
džon milman ganuo đokovićafoto: EPA/KIYOSHI OTA

On je istakao i da se osnovni izvor motivacije nalazi unutar čoveka.

foto: AP

"Igram tenis skoro ceo život i takmičim se profesionalno više od 15 godina, ali i dalje planiram da igram i nadam se da ću biti zdrav i imati srce, um u dušu u ritmu da se to dogodi", naveo je Đoković.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track