SUZE, POLJUBAC I EMOTIVNA PORUKA ZA KRAJ BLISTAVE KARIJERE: Potezi Janka Tipsarevića na oproštaju SLAMAJU I NAJJAČA SRCA! Posle njega tenis više nikada neće biti isti (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE MU LAKO

SUZE, POLJUBAC I EMOTIVNA PORUKA ZA KRAJ BLISTAVE KARIJERE: Potezi Janka Tipsarevića na oproštaju SLAMAJU I NAJJAČA SRCA! Posle njega tenis više nikada neće biti isti (VIDEO)

Tenis -

Srpski teniser Janko Tipsarević nije večeras uspeo da se plasira u polufinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od 129. igrača sveta Juićija Sugite iz Japana posle tri seta, 2:6, 6:4, 6:7.

Tipsarević, 251. teniser sveta, igrao je u Stokholmu poslednji ATP turnir u karijeri, a četvrtfinalni meč izgubio je posle velike borbe, tri sata i 12 minuta.

Sugita je dobro počeo, napravio je dva brejka u prvom setu i poveo u meču. Teniseri su u drugom setu osvajali gemove na svoje servise, sve do devetog, kada je Tipsarević oduzeo servis protivniku, a posle gema na svoj servis izjednačio je na 1:1.

U trećem setu nije bilo brejka, a Sugita nije uspeo da iskoristi ukupno devet meč lopti u 10. i 12. gemu, pa je odigran taj brejk. Japanski teniser dobio je sa 7:4 iskoristio je ukupno 10. meč loptu i plasirao se medju četiri najbolja.

Nakon što je zavšren i poslednji poen na meču, Janko je poljubio teren i napustio meč na ivici suza. Publika je sve to znala da isprati gromoglasnim aplauzom, pa je sve delovalo veoma emotivno.

Janko se na društvenim mrežama takođe obratio svojim fanovima emotivnom porukom.

Sugiti će rival u polufinalu biti Kanađanin Denis Šapovalov, dok drugi par čine Filip Krajinović i Španac Pablo Karenjo Busta.

Turnir u Stokholmu igra se za nagradni fond od 635.750 evra.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track