PA, OVO JE TOTALNI HIT: Nadal nije pozvao Đokovića na svadbu, ali zato zajedno provode ''medeni mesec!''
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

PA, OVO JE TOTALNI HIT: Nadal nije pozvao Đokovića na svadbu, ali zato zajedno provode ''medeni mesec!''

Tenis -

Španac će posle samo pet dana od venčanja s Ćiskom igrati sa Srbinom egzibicioni meč u dalekom Nur Sultanu u Kazahstanu.

Glavni pretendent na prvo mesto ATP liste Rafa Nadal ženi se danas na Majorki sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Pereljom, ali će popularni Španac „medeni mesec“ provesti u Kazahstanu zajedno sa svojim najvećim rivalom Novakom Đokovićem, koga čak nije ni pozvao na svoju svadbu.

Tandem najboljih tenisera današnjice odigraće egzibicioni meč u Nur Sultanu 24. oktobra, samo pet dana nakon venčanja na Balearima o kojem polako da cure detalji u španskoj štampi.

Prema dobro obaveštenim izvorima, gosti će između ostalih biti Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez. Svim zvanicama biće skrenuta pažnja da je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, a obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova. Privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

Mlada je odabrala venčanicu u Barseloni, dok će venčanje obaviti lokalni sveštenik Tomeu Katala, prijatelj i duhovnik porodice Nadal.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track