OBAVLJENO ŠPANSKO VENČANJE VEKA: Nadal i Ćiska izgovorili sudbonosno DA u najskupljem zamku u Evropi! Sve je isplanirano do SAVRŠENSTVA! (VIDEO)
Foto: EPA/Cati Cladera

POSLE 14 GODINA VEZE

OBAVLJENO ŠPANSKO VENČANJE VEKA: Nadal i Ćiska izgovorili sudbonosno DA u najskupljem zamku u Evropi! Sve je isplanirano do SAVRŠENSTVA! (VIDEO)

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Ćiska Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i prijatelja.

Sudbonosno "Da" Nadal i Ćirska rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija.

Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje.

1 / 5 Foto: EPA/Cati Cladera

Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Ćiska je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti.

Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro.

(Tanjug, EPA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track