OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đoković nakon pobede u Abu Dabiju dao izjavu koja je ZABRINULA sve njegove navijače
Foto: EPA/CHEMA MOYA

NEVERICA

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đoković nakon pobede u Abu Dabiju dao izjavu koja je ZABRINULA sve njegove navijače

Tenis -

Novak Đoković slavio je protiv Karena Hačanova, sa 7:5, 6:3 u Abu Dabiju, na revijalnom, "Mubadala svetskom teniskom šampionatu", i time ostvario prvu pobedu u novoj sezoni, ali je potom malo i zabrinuo svoje navijače.

Delovalo je sve uredu i ništa nije slutilo da će navijači biti zabrinuti nakon njegovog dobrog meča koji je obilovao dobrim razmenama, a onda je po završetku meča on izjavio sledeće:

"Bilo je dosta zabavno, obojica smo na momente izvodili trikove. Da smo neke od njih koje smo uspeli da pretvorimo u poene probali da ponovimo, ne bismo to učinili ni posle 20 puta. Stvarno se nadam da je publika uživala" - rekao je najpre Đoković.

A potom je izjavio nešto što je zabrinulo organizatore ali i navijače u Abu Dabiju.

"Volim ovaj turnir, dolazim već dugo... Videćemo šta će biti, sve zavisi. I od porodice i od drugih stvari. Nadam se da ćemo se videti, a to se ne odnosi samo na godinu koja je pred nama.

Ova izjava je još čudnija s obzirom na to da on redovno učestvuje na ovom turniru od 2011.

Podsećamo, nakon što je Cicipas preokretom u polufinalnom susretu sa Đokovićem poslao Noleta u borbu za treće mesto, on je tu poziciju uspeo i da osvoji posle 68 minuta borbe.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track