KIRJOS POKAZAO SVOJU DRUGU STRANU: Davao je izjavu nakon meča a onda je briznuo u plač
Foto: Printscreen Twiter

potresen

KIRJOS POKAZAO SVOJU DRUGU STRANU: Davao je izjavu nakon meča a onda je briznuo u plač

Tenis -

Kirjos je zaplakao zbog požara koji besne Australijom.

Veliki požari u Australiji odneli su18 života do sada i uništili su hiljade domova. Poslednje procene kažu da je vatra u istočnoj Australiji progutala više od 14 miliona hektara zemlje i usmrtila oko pola milijarde životinja.

Stotine hiljada ljudi je raseljeno, a prizore vatre i dima zabeležili su i sateliti. Kontroverzni teniser Nik Kirjos mnogo puta do sada privukao je pažnju na sebe zbog ponašanja na terenu, ali i van njega, a ovaj put je svojim postpucima oduševio svet.

Kirjos je zbog požara u Australiji samoinicijativno odlučio da pokrene humanitarnu akciju. Obećao je da će za svaki odserviran as ove sezone donirati 200 australijskih dolara.

On je u sklopu ATP Kupa koji se igra u Brizbejnu danas odmerio snage s Jan-Lenard Strufom, a nakon meča je zaplakao zbog požara koji su zahvatili njegovu zemlju. "Pohvale me ne interesuju toliko, želim samo da pomognem. Mi imamo mogućnost i priliku da to uradimo. Vazduh u Kanberi je najzagađeniji na svetu i to je zaista tužno. Teško je", rekao je Kirjos i zaplakao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track