TUMBO, EVO ME! Nole pikao fudbalicu: Đoković pokazao da nije dobar samo u tenisu
Foto: AP

Svestran

TUMBO, EVO ME! Nole pikao fudbalicu: Đoković pokazao da nije dobar samo u tenisu

Tenis -

Lopticu zamenio loptom Novak slobodno vreme na ATP kupu iskoristio da igra fudbal s bratom Markom i trenerom Vajdom

foto: AP

Novak Đoković ne može bez sporta. Drugi reket sveta je slobodno vreme pred odlučujuće mečeve u ATP kupu u Australiji iskoristio da malo pika fudbal sa bratom Markom i prvim trenerom Marjanom Vajdom.

foto: AP

Iako je bilo očekivano da to bude prijateljski meč, tako nije izgledalo na terenu, već je prštalo na sve strane. Novak je igrao bez patika, trudio se, borio, čak je u jednom trenutku pao na travu kao pokošen, svi su se uplašili da nije povređen, ali očigledno da je to bilo simuliranje, jer je Đoković hteo da dobije faul. Ubrzo je ustao, nasmejao se i nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Rezultat, naravno, nije bio u prvom planu, činjenica je da su se svi lepo zabavljali i da se najbolji srpski sportista nije povredio pred mečeve u ATP kupu i, naravno, početak Australijan opena. Nakon fudbalskog meča svi su se zagrlili i time pokazali da im nije bilo bitno ko će se na kraju radovati. Naravno, i publika koja je bila oko terena uživala je fudbalskom umeću Đokovića, bodrili su ga sve vreme, a drugi reket sveta je hteo da dokaže da nije dobar samo u svom poslu već da ima talenta i za loptu koja je mnogo veća od teniske.

foto: AP

Velika podrška

Hvala srpskim navijačima

Srpski teniser ima samo reči hvale za srpsku publiku, koja je u svim mečevima davala veliku podršku našim teniserima tokom ATP kupa, i napominje da takvo navijanje imaju samo u svojoj zemlji.

- Retko gde smo imali takvu podršku, za nas tako navijaju jedino u Srbiji. Ovako se lepo nismo osećali baš dugo i stvarno hvala svima koji su došli zbog nas i da nas bodre, to mnogo znači nama na terenu. Hvala im mnogo i nadam se da će se takva podrška nastaviti i u Sidneju kao što je bio slučaj u Brizbejnu - rekao je Đoković za Sport klub.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track