KRAJINOVIĆ IZBACIO ĐOKOVIĆA IZ NOĆNOG PROGRAMA: Evo kad Novak, Filip i Dušan izlaze na teren u 2. kolu AO
Foto: Profimedia

Poznat raspored za treći dan

KRAJINOVIĆ IZBACIO ĐOKOVIĆA IZ NOĆNOG PROGRAMA: Evo kad Novak, Filip i Dušan izlaze na teren u 2. kolu AO

Tenis -

Trećeg dana Australijan opena mečeve 2. kola u singlu igraće Novak Đoković, Filip Krajinović i Dušan Lajović.

Prvi će na teren Novak Đoković, koji za rivala ima Japanca Ita, koji je u Melburn stigao sa specijalnom pozivnicom.

Taj meč je treći po redu u dnevnom programu u "Rod Lejver" areni. Program počinje u 1 sat iza ponoći po srpskom vremenu, a Đokovićevom meču prethode dva singla u ženskoj konkurenciji. Po svemu sudeći Đoković će na teren oko 5 sati izjutra.

Na "Rod Lejver" areni će svoj meč igrati i Filip Krajinović, i to drugi u večernjem terminu. Razlog je jasan, njegov rival je Rodžer Federer. Mečevi u večernjem terminu počinju u 9 ujutru po srpskom vremenu, a pošto ovom meču prethodi duel Serene Vilijam i Slovenke Tamare Zidanšek, treba očekivati da će Filip na teren oko 10 sati ujutru.

Dušan Lajović će meč drugog kola protiv domaćeg takmičara Marka Palmansa igrati na terenu broj 3. Njegov duel je četvrti u dnevnom terminu i sasvim sigurno neće početi pre 7 ujutru po našem vremenu. Pogotovo jer će se u prethodnom meču sastati Benoa Per i Marin Čilić, gde se očekuje duži meč.

Pored singl mečeva, naši teniseri će se oprobati i u dublu. NA terenu 11 četvrti meč u dnevnom terminu će igrati Miomir Kecmanović, zajedno sa Norvežaninom Kasperom Rudom. Njihovi rivali su Klasen iz Južne Afrike i Marač iz Austrije.

Na terenu 14 svoj meč u dublu će igrati Laslo Đere, i to kao četvrti koji neće početi pre 6 sati po srpskom vremenu. Njegov partner je Italijan Čekinato, a rivali su Hrvat Mektić i Holanšanin Kolhof, peti nosioci.

Svoj meč 1. kola, koji je odložen zbog kiše, igraće u ženskom singlu Nina Stojanović. Njena rivalka je 30. nositeljka Ruskinja Anastasija Pavljučenkova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track