NINA STOJANOVIĆ NAKON DEBIJA NA AO: Ostaje žal jer sam imala dobre šanse da pobedim iskusnu teniserku
Foto: Starsport©

vatreno krštenje

NINA STOJANOVIĆ NAKON DEBIJA NA AO: Ostaje žal jer sam imala dobre šanse da pobedim iskusnu teniserku

Tenis -

Nina Stojanović poražena je u noći izmedju utorka i srede od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove s 2:0 (6:1, 7:5) a nakon ovog meča ona je iznela svoje utiske o debiju na velikoj smotri.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Melburna - Vuka Brajovića

"Utisci nisu baš sjajni, očekivala sam mnogo više od sebe i ta očekivanja su me stopirala. Ušla sam u meč dosta opušteno, uslovi za igru nisu bili baš najbolji, bilo je dosta vetra, nije mi išao servis a nisam dobro ni riternirala. Izgleda da nisam dovoljno verovala u pobedu, i da sa prikazanom igrom do tada mogu da prođem dalje. Drugi set je bio bolji, više sam se borila, mentalno sam jače ušla u set, imala sam i prednost od 4:2, 40:0 i servis ali sam sve uspela da prokockam. Ipak, Anastasija je dosta iskusnija igračica od mene, iako nije igrala uopšte sjajno, ostaje žal jer sam imala svoje šanse a ona je dala 100% , a ja, ponoviću, nisam dovoljno verovala" - rekla je ona i prokomentarisala to što je jedina predstavnica Srbije u singlu.

"Ne obazirem se na to što sam jedina igračica iz Srbije u singlu, sa dobirim rezultatima sve dođe, naravno da je dobar osećaj ali nisam imala dodatni pritisak zbog toga, ovo će mi svakako zančiti za dalje mečeve, jedva čekam novu priliku da izađem na teren" - kazala je Nina.

Na piatnje koji su joj planovi u budućnosti ona je odgovorila sledeće:

"Prvo me očekuje dubul koji igram sa Darijom Jurak sa kojom prvi put nastupam zajedno, još se ne zna kada ali igramo protiv para Krunić/Bondarenko. Protiv njih sam već igrala i pobedila pre dve godine, i u ovom meču želim da pokažem svoju pravu igru, koju danas nisam iz više razloga" - zaključila je ona.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track