Najnovije vesti

NOVAK JE MOJ ČOVEK: Ovako je Kobi Brajant govorio o svom prijatelju Đokoviću! (VIDEO)
Foto: EPA/Larry W Smith, EPA/ Dave Hunt

BILI SU SNAŽNO POVEZANI

NOVAK JE MOJ ČOVEK: Ovako je Kobi Brajant govorio o svom prijatelju Đokoviću! (VIDEO)

Tenis

Zvanični sajt Udruženja teniskih profesionalac (ATP) oprostio se od tragično nastradalog Kobija Brajanta pričom o njegovom prijateljstvu sa Novakom Đokovićem i o tome kako mu je pomogao da prebrodi sve mentalne i fizičke prepreke i vrati se na vrh.

"Kobi je jedan od mojih mentora. Imao sam nekoliko telefonskih razgovora s njim. Naravno i viđali smo nekoliko puta u prethodnih par godina. Kada sam prolazio kroz povredu lakta mučio sam se mentalno i emociknalno da se nosim sa svim tim različitim stvarima koje su mi se dešavale. Pad na ATP listi, zatim povratak u vrh, Kobi je bio jedan od ljudi koji su mi davali vredne savete i smernice da verujem u sebe u taj proces", rekao je Đoković i dodao: "Veoma sam zahvalan što je bio tu za mene, kao podrška. Volim Kobija, ko ga ne voli? On je sjajan čovek i jedan od najbolji košarkaša, a i uopšte sportista svih vremena".

Brajant je posetio US open 2019. godine kada je za ESPN otkrio kako je pomagao Novaku u njegovom procesu povratka u vrh.

"Novak je prolazio kroz sledeći proces - 'fizički nisam tamo gde sam nekada bio. Kako da se prilagodim'. Pričali smo o tome mnogo, o prihvatanju toga da sportista sebi kaže - 'nisam ono što sam nekada bio. Novak je moj čovek. Imamo sjajnu i dugu prijateljsku vezu", rekao je tada Brajant.

(Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...