DIRLJIV SUSRET ŠAMPIONA U MELBURNU: Đoković čestitao titulu kolegi u kolicima, komentar Australijanca govori sve! VIDEO
Foto: EPA/MICHAEL DODGE

sport i život nemaju granica

DIRLJIV SUSRET ŠAMPIONA U MELBURNU: Đoković čestitao titulu kolegi u kolicima, komentar Australijanca govori sve! VIDEO

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković iskoristio je dan pred finale Australijan opena koje protiv Austrijanca Dominika Tima igra u nedelju ujtro po našem vremenu, poseti svog prijatelja Dilana Alkota, koji se takmiči i veliki je šampion u tenisu za osobe sa invaliditetom, koji se takmiče igrajući u invalidskim kolicima.

Dilan Alkot, australijski teniser koji je u invalidskim kolicima šesti put je osvojio Australijan open, atrijumf je proslavio u društvu Novaka Đokovića, koji za sada u Melburnu ima trofej više.

foto: EPA/MICHAEL DODGE

Alkot je u finalu savladao Britanca, Endrua Laptorna sa ubedljivih 6:0, 6:4, osvojio je ukupno 10. grend slem u karijeri, a Novak Đoković je iskoristio priliku i pre treninga je izašao na teren da čestita čime se Dilan ponosno pohvalio na društvenim mrežama.

Dilan je nakon meča na konferenciji za novinare u šali otkrio kako pokušava da isprati Novakov ritam osvajanja titula na Australijan openu.

- Stalno mu govorim da sam jedini iza njega i znate šta on uradi?! Osvoji još jedan trofej!

foto: EPA/MICHAEL DODGE

Podsetimo, Alkot je pre nekoliko godina "nagovorio" Novaka na partiju tenisa u njegovim uslovima, tada su njih dvojica napravili pravi spektakl u Melburnu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track