ODUŠEVILA SVE: Novakova navijačica iz Britanije zapušila usta svim mrziteljima našeg asa!
Foto: EPA/LUKAS COCH

svaka čast

ODUŠEVILA SVE: Novakova navijačica iz Britanije zapušila usta svim mrziteljima našeg asa!

Tenis -

Novak Đoković je posle osvajanja osmog Australijan opena stigao u Evropu. Iz Melburna je preko Dubaija i Nice stigao u Monte Karlo a jednoj njegovoj navijačici će taj dan ostati u sećanju do kraja života.

"Ljudi, slikala sam se sa Noletom, ostvarenje sna! Otišla sam na aerodrom u Nici, ponadala sam se da njegov let dolazi iz Dubaija i bila sam u pravu! Ja sam bila jedini njegov navijač tamo ali zato što mi je Kerol Bušar (novinarka koja se uglavnom bavi tenisom) javila da je sa njim u avionu! Sve što sam morala da uradim je da pogledam kad su dolasci iz Dubaija, i otišla sam tamo! Njegovi vozači su držali znak "Đoković", a onda su mediji i televizijske ekipe došle! Nakon što im je dao intervju požurio je ka kolima koji su ga čekale, ali se zaustavio kako bi se slikao sa mnom!" - usihćeno je poručila ona.

Nedugo nakon toga dala je intervju za franacuske medije i ponosno poručila da je veliki fan našeg asa.

"Francuska televizija "CNews" me je pitala da li bih dala intervju, i znate šta su me pitali? Tako je, pogodili ste, da li je istina da Nole nije voljen kao druga dvojica! Rekla sam im da je to anglosaksonski narativ, da misle da je Fed "zlatni dečko", ali Nole je najbolji teniser koji ima milion fanova širom sveta, ne samo u Srbiji! Rekla sam im da sam Engleskinja i da je moj muž Hrvat, a Novak je naš omiljeni igrač - rekla je ova navijačica Novaka Đokovića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track