PRIŽELJKUJE ORLOVE U GRUPI! Ivanišević: Kad se napale Balkanci, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise!
Foto: Profimedia

evropsko prvenstvo

PRIŽELJKUJE ORLOVE U GRUPI! Ivanišević: Kad se napale Balkanci, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise!

Tenis -

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević rekao je da bi voleo da Srbija prođe baraž za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija nije uspela da se plasira na EURO putem kvalifikacija i poslednju šansu će imati u baražu.

Srbija će u polufinalu igrati u Oslu protiv Norveške (26. mart), dok bi u potencijalnom finalu igrala u Beogradu protiv boljeg iz susreta Škotska – Izrael (31. mart).

Ivanišević, koji je u stručnom štabu Novaka Đoković, u velikom intervjuu za "Jutarnj.hr" pričao je o mnogim stvarima, a između ostalog bio je pitan i za EURO.

"Voleo bih da se Srbija kvalifikuje i da nam dođu u grupu. Gde ćeš bolje da svi zajedno odemo na utakmicu. Naravno da će onaj koji izgubi morati da trpi 'maltretiranje' ceo Vimbldon. Ali to tako ide. A više od svega bih volio da zajedno izbacimo Englesku. Kad se napali taj balkanski mentalitet, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise…", rekao je Ivanišević.

Ukoliko Srbije prođe sve prepreke u grupi će igrati sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

Ivanišević je prokomentarisao i meč sa Engleskom u prepoznatljivom tonu.

"Joj kako bih se Englezima napio krvi. Bilo bi spektakularno. Ulepšalo bi mi boravak u Engleskoj. Videćemo kakav će biti raspored, ali da ću gledati svaku utakmicu, to sigurno", dodao je on.

Nekadašnji hrvatski teniser u istom periodu, kada se bude igralo Evropsko prvenstvo, biće zajedno sa Novakom Đokovićem zbog Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track