ĐOKOVIĆEVA NAVIJAČICA NASMEJALA CEO SVET: Nole, otiš'o si, sarmu probo nisi! (FOTO)
Foto: Screenshot, Facebook

Hit

ĐOKOVIĆEVA NAVIJAČICA NASMEJALA CEO SVET: Nole, otiš'o si, sarmu probo nisi! (FOTO)

Tenis -

Halo, Dubai! Stanislava Tončev, devojka koja je oduševila svet porukom s tribina tokom velelepnog turnira, poslala je još jednu poruku Đokoviću, ovog puta putem svog profila na Fejsbuku.

„Nole, svrati na sarmu“, upadljivo je glasio transparent na mečevima Novaka Đokovića u Dubaiju. Autorka simpatične poruke nasmejala je sve koji su videli ovo, pa i najboljeg svetskog tenisera, koji nije krio da mu se dopala parola navijačice.

foto: Printskrin

Transparent je posebno bio viđen u završnici turnira, koji je Novak, naravno, osvojio, ali do ručka ipak nije došlo.

- Nole, otišo si, sarmu probo nisi - napisala je ova navijačica juče na Fejsbuku i tako u šali iskazala da joj je žao što Đoković u Dubaiju ipak nije probao njen specijalitet na srpski način.

foto: Pritnscreen/Facebook

A Kurir vam sada otkriva i ko je autorka simpatičnog transparenta. Reč je o srpskoj državljanki Stanislavi Tončev, koja živi i radi u Dubaiju. Kako saznajemo, ova Srpkinja ima restoran u Dubaiju, pa otuda ne čudi što je odlučila da miris srpske kuhinje preseli i na tribine teniskog centra. Naravno, sve je ovo shvaćeno kao šala u cilju velike podrške Novaku Đokoviću na putu do 79. pehara u bogatoj karijeri.

foto: EPA/Ali Haider

Konačno zajedno

Novak s porodicom u Beogradu

Novak Đoković u nedelju pre podne vratio se iz Dubaija u Beograd. Kurir ga je dočekao na aerodromu „Nikola Tesla“ i zabeležio srdačan susret sa suprugom Jelenom, koja ga je nestrpljivo čekala. I nije Jelena čekala samo Noleta, već i sina Stefana i ćerku Taru, koji su takođe bili u Dubaiju s bakom Dijanom i dedom Srđanom.

Goran Anđelković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track