NOLE AMERIKANCIMA OTVORIO VRATA I DUŠU: Uveo ih u sobu deda Vlada, pričao o bombardovanju i putu ka svetskom vrhu!
Foto: Printscreen

bez tajni

NOLE AMERIKANCIMA OTVORIO VRATA I DUŠU: Uveo ih u sobu deda Vlada, pričao o bombardovanju i putu ka svetskom vrhu!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ekipi američke televizije dozvolio da ga snima u stanu, prati njegov dan u Beogradu, zabeleži šta radi na treningu... Novinar Grejem Bensindžer je fokus stavio na Novakov put ka vrhuncu i želji da bude najbolji svih vremena.

Posebno je bio zanimljiv detalj iz porodične kuće, Novak je ugostio televizijsku ekipu u sobi svog dede Vladimira, koji je preminuo 2012. godine.

Đokoviću je deda bio veliki uzor, a sam ambijent nije menjan i sve seća na njega, pa je ovaj trenutak snimanja bio posebno emotivan za Đokovića, u snimku koji je Bejsindžer objavio može se čuti i pitanje o 1999. godini, kada je Srbija bombardovana.

Porazgovarali su Amerikanci i sa članovima porodice, tu su bili Novakov brat Đorđe, kao i supruga Jelena.

- Nekoliko zanimljivih dana smo proveli u Srbiji sa Novakom Đokovićem, divnom suprugom Jelenom i fantastičnom porodicom i timom. Pored toga što je Novak u misiji da postane najbolji teniser svih vremena, on sa svima stvara pozitivne promene u svetu. Veoma sam zahvalan na šansi da upoznam njihov rodni grad i uverim se u to kako - poručio je Bensindžer posle snimanja.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track