KAD SI NA VRHU SVIMA SMETAŠ: Japanski teniser bez imalo STIDA prozvao Đokovića zbog odluke da napusti Ameriku!
Foto: EPA/ALI HAIDER

neverovatno

KAD SI NA VRHU SVIMA SMETAŠ: Japanski teniser bez imalo STIDA prozvao Đokovića zbog odluke da napusti Ameriku!

Tenis -

Novak Đoković otputovao je jednim od poslednjih aviona nazad za Evropu, pošto su turniri u Americi otkazani.

Đoković se javno oglasio pre polaska i savetovao sve tenisere sveta da ukoliko se nalaze u Americi da bi trebalo da napuste tu zemlju pošto kasnije to neće moći da urade zbog zabrane kontrole leta.

Ipak, njegove reči izgleda da nisu doprle do svakog tenisera, pa je Taro Daniel, inače 112 teniser sveta kritikovao javno najboljeg tenisera sveta na svom Tviter nalogu!

foto: EPA/Srdjan Suki

On je objavio fotografiju jednog od članova Novakove ekipe kako se srpski teniser i njegov stručni štab nalaze u avionu uz komentar.

"Znači Đoković odlazi iz Amerike pre nego što su se turniri posle Indijan Velsa otkazali ili odložili. Koju informaciju ja propuštam?"

Naravno su mnogi stali u odbranu Novaka Đokovića, kao ovaj komentar:

"Predsednik Amerike je zabranio putovanja iz Evrope i do Evrope ka Americi u narednih 30 dana! Mislim da je odlučio da napusti Ameriku pre nego što bi dobio zabranu da napusti zemlju, onda ne bi video porodicu najmanje 30 dana!"

Japanac je i na to imao odgovor: "Sve su to tračevi dok ne postane zvanično"

Potom je nastavio: "Znao sam da neće biti turnira, baš kao i 98% igrača. On je predsednik Saveta igrača, a njegov odlazak govori da nam nisu rekli nešto!"

Daniel ističe da razume odluku Novaka da napusti Ameriku, ali smatra da je morao da mu pošalje poruku pošto je predsednik Saveta igrača!

"Ne krivim Đokovića ovde. Shvatam i svako bi trebao momentalno da napusti Ameriku. Ali ATP/WTA bi trebalo da nas obavesti, pogotovo zbog zabrane putovanja", pokušao je da se spere Japanac!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track