TEŠKO DIŠEM, PAO MI JE IMUNITET Teniski as poručuje iz izolacije: Imam sve SIMPTOME!
Foto: EPA/LUKAS COCH

sumnja na koronu!

TEŠKO DIŠEM, PAO MI JE IMUNITET Teniski as poručuje iz izolacije: Imam sve SIMPTOME!

Tenis -

Ni tenis nije pošteđen korona virusa. Australijski teniser Bernard Tomić je saopštio da ima sve simptome virusa koji je izazvao pandemiju.

"Od utorka se loše osećam. Već sam osetio otežano disanje, a moj imuni sistem je opao. Trenutno sam u Majamiju, izolovan od svih, kao što je i savetovano. Tek treba da budem testiran na Covid-19, ali imam sve simptome", poručio je ovaj 27-godišnjak. On je istakao da je virusom verovatno zaražen u Meksiku:

"Pretpostavljam da sam ga dobio kada sam bio prošle sedmice u Montereju. Ljudi treba ovo da shvate izuzetno ozbiljno, naročito u mojoj otadžbini, u Australiji. Što se mene tiče, ne znam koliko ću još biti u izolaciji ili kada ću biti testiran", naveo je Tomić. Tomić je svojevremeno bio 17. na ATP listi, osvojio je četiri titule, a na Grand Slem turnirima mu je najveći uspeh četvrtfinale Vimbldona 2011. godine. Trenutno je 200. teniser sveta, i to jer je posle Australijan opena 2014. morao na dvostruku operciju kuka, zbog čega je tri meseca bio van "belog sporta", a u 2016. je muku mučio s povredama ručnog zgloba i stomačnih mišića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track