SEĆAM SE KADA JE DOLAZIO NA TERENE, BIO JE PRAVI SIMBOL KLUBA! Novak se prisetio Miše Tumbasa! Au, kakve reči Đokovića
Foto: Profimedia, Dado Đilas

uf

SEĆAM SE KADA JE DOLAZIO NA TERENE, BIO JE PRAVI SIMBOL KLUBA! Novak se prisetio Miše Tumbasa! Au, kakve reči Đokovića

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poslao je poslednji pozdrav navijaču Partizana Miši Tumbasu koji je danas pronađen mrtva u svojoj kuću u Bariču.

Đoković je u komentaru na objavu Olge Danilović vezanu za Mišu Tumbasa dodao par reči koje nikoga ne ostavljaju ravnodušni.

- Miša legenda... Sećam se koliko je često dolazio na TK Partizan da nas podržava na mečevima... Dizao je atmosferu i bio je pravi simbol kluba. Počivaj u miru Mišo... - napisao je Đoković u komentaru.

foto: Printscreen

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme. Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom koji mu je bio čak i kum na krštenju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track