ĐOKOVIĆ NIKAD NEĆE BITI VOLJEN KAO FEDERER I NADAL Švarcman objasnio šta je Novakov problem: Navijači to ne žele da vide
Foto: Profimedia, EPA/Dave Hunt

ANALIZIRAO KARAKTERE

ĐOKOVIĆ NIKAD NEĆE BITI VOLJEN KAO FEDERER I NADAL Švarcman objasnio šta je Novakov problem: Navijači to ne žele da vide

Tenis -

Dijego Švarcman, argentinski teniser, izjavio da je razlika između Rodžer Federera i Rafael Nadala u odnosu na Novaka Đokovića u ponašanju na terenu.

Argentinac smatra da je srpski as mnogo prirodniji, pokazuje da je samo običan čovek na terenu i onda često ispoljava negativne emocije, dok se Rodžer i Rafa ponašaju po bontonu, maltene kao roboti.

"Federer i Nadal su teniseri koja imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije na terenu, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko", rekao je Švarcman i dodao:

foto: EPA/SCOTT BARBOUR

"Đoković ima drugačiju ličnost, on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera ne vole Đokovića previše".

Švarcman je istakao da bi dao malu prednost Novaku u odnosu na Rodžera i Rafu.

foto: Profimedia

"Đoković je mnogo puta pobedio Nadal na šljaci i Federera na travi. Tako da bih rekao da je malo ispred njih. Videćemo da li će uspeti da dođe do njihovih rekorda. Đoković zna kako da mora da održi visok nivo igre jer ako ne održi, da li će osvojiti još dva Grend slema?".

Sezona u tenisu prekinuta je do daljnjeg nakon što je Vimbldon otkazan.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track