MUŠKARCI ŠIROM SVETA U SUZAMA: Eženi Bušar našla dečka
Foto: Printscreen/Instagram

skrasila se

MUŠKARCI ŠIROM SVETA U SUZAMA: Eženi Bušar našla dečka

Tenis -

Kanadska teniserka Eženi Bušar dogovorila je sastanak sa komičarem Bobom Menerijem koji je, žargonski rečeno, krenuo da joj se udvara u toku lajv intervjua na Instagramu.

Ona se nedavno požalila kako bi joj karantin u društvu momka bio daleko prihvatljivija opcija, te da je trenutno sama.

Nije dugo prošlo, desio se razgovor uživo sa Ali Lafors, novinarkom US Sportsa u koji je porukama pokušavao da se uključi i Meneri.

"Potpuno sam sama. Stvarno usaljena, bukvalno. Ako ste još uvek u fazi medenog meseca veze, mislim da je karantin za tako nešto najbolja stvar" - rekla je Bušar između ostalog.

Lafors je posle nekog vremena i više poruka povezala Menerija i uključila ga u razgovor, a on je nastavio da hvali teniserku i nazvao je bombom.

"Moraćemo da idemo korak po korak, Eženi. Ne znamo se još uvek, ali ćemo ići polako" - odgovorio je komičar na pitanje kako bi postupio.

On je potom ponudio 500 dolara za ovaj sastanak, a Lafors mu je rekla da je to malo i da treba najmanje za tri hiljade da se "ispruži".

Meneri je pristao i dodao da će platiti još hiljadu dolara ako Bušarova britanskim akcentom naruči hranu u restoranu, zbog čega je dobio pitanje da li mu je to poseban "seksi fetiš".

"Pomažeš i meni time što mi provodadžišeš, pošto mi je očito bilo potrebno tako nešto. Pristajem naravno da budem deo ovakvog sastanka" - rekla je Bušar.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track