RAT NA TVITERU Američki novinar opet napao Đokovića! Uključili se i Noletovi fanovi USLEDILA JE BRUTALNA RAZMENA TVITOVA
Foto: Profimedia

TENZIJE SE NE SMIRUJU

RAT NA TVITERU Američki novinar opet napao Đokovića! Uključili se i Noletovi fanovi USLEDILA JE BRUTALNA RAZMENA TVITOVA

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je razlog sukoba američkog novinara Bena Rotenberga sa fanovima srpskog tenisera. Sve ovo se odvijalo na društevnim mrežama.

Novinar koji piše za "Njujork Tajms" prati sve lajvove najboljeg srpskog tenisera, izvlači delove i komentariše na tviteru.

Posle najnovijeg lajva Đokovića sa "persijskim bratom" Šervinom, opet se oglasio Amerikanac.

"Đoković je novi lajv s ovim čovekom krenuo rekavši: 'Mi ništa ne propovedamo. Svako ima pravo i slobodu da prati ono što želi. Poštujte moju odluku da radim ovo, imam najbolju nameru'", napisao je Rotenbrg na Tviteru i dodao:

"Naravno, ovo je glupost. Suština ovih sesija koje on drži sa ovim tipom jeste da one treba da budu obrazovane, naučne i informativne. Đoković ne može da se oslobodi odgovornosti koju nosi njegova platforma i sadržaj koji postavlja na istu".

foto: Instagram PS

Ubrzo su se javili i Noletovi fanovi koji si imali da kažu koju:

"Zar nemaš ništa pametnije da radiš? Voleo bih kada biste ti i Novak odradili jedan Instagram lajv kako bi mu objasnio svoju mržnju", napisao je Novakov navijač, na šta mu je novinar odgovorio:

"I da budem jasan, Đoković je deo glasne grupe naučnih skeptika koji ima trenutak u ovom već opasnom, zbunjujućem vremenu", dodao je Rotenberg.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track