Najnovije vesti

RONALDO ODUŠEVLJEN, OD JANKA SREDNJI PRST: Kakve reakcije na Novakov izazov! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Instagram ludilo

RONALDO ODUŠEVLJEN, OD JANKA SREDNJI PRST: Kakve reakcije na Novakov izazov! (VIDEO)

TenisNovak Đoković postavio je novi izazov na društvene mreže! Obratio se Srbima, a odgovorio mu Brazilac - i to ne bilo koji!

Najbolji teniser sveta zadao je ozbiljan zadatak kolegama iz Dejvis kup reprezentacije u čemu ga je podržao jedan od najvećih fudbalera svih vremena, kako bi mnogi rekli - "pravi" Ronaldo.

foto: Profimedia

- Izazivam moje drage prijatelje i kolege iz reprezentacije da urade sto duplih skokova s vijačom, izazivan Viktora Troickog...dobro Janka Tipsarevića ne mogu, on jadan ne može ni da skoči (Jankela ne zameri, ne znam u kakvom ti je stanju peta)... Nenada Zimonjića, Dušana Lajovića, FIlipa Krajinovića. Znam da je Ziki ovo već doktorirao, da vidim ostale - napisao je Nole, na šta je Ronaldo odgovorio pobedniči stegnutim pesnicama a Janko Tipsarević - srednjim prstom!

foto: Instagram

Novak i popularni Tipsa imaju prisan prijateljski odnos pa se Novak nije uvredio, ali nije ni odgovorio Janku koji zbog povrede pete ne može da učestvuje u ovom izazovu. Naravno, da bi postavio zadatak drugima Đoković je najpre morao sam da odradi pomenutu vežbu što mi nije iz prve pošlo za rukom. Najpre je Noletu nakon desetak skokova pukla vijača i umalo povredila njegovog psa Pjera koji se šetkao terenom, ali je zato u drugom pokušaju bez problema odradio posao dok je njegov sin Stefan u pozadini igrao tenis.

Kurir sport / A.V.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...