NOVAK U BEOGRADU POSLE IZOLACIJE: Evo šta je Đoković uradio ODMAH po povratku u Srbiju (VIDEO)
Foto: Profimedia

VRAĆA SE OBAVEZAMA

NOVAK U BEOGRADU POSLE IZOLACIJE: Evo šta je Đoković uradio ODMAH po povratku u Srbiju (VIDEO)

Tenis -

Nakon dva meseca koja je proveo u španskoj Marbelji, gde je bio za vreme izolacije zbog pandemije koronavirusa Novak Đoković je stigao u Beograd.

On je odmah po povratku u Srbiju, otišao na teren gde je odradio trening.

Najbolji teniser planete Novak Đoković organizuje turnir "Adria Tour" koji će okupiti neke od najvećih i trenutnuo najboljih tenisera planete poput Dominika Tima i Grigora Dimitrova.

Đoković će turnir organizovati u Beogradu, Zadru, Banjaluci, Crnoj Gori i Sarajevu, a format turnira će biti izmenjen u odnosu na klasične sa ATP tura.

Igraće se po sistemu sličnom onom na Završnom mastersu. Biće formirane dve grupe sa po četiri igrača, svako igra sa svakim na dva dobijena seta i četiri gema.

Planiraju se četiri vikenda, počev od 13. i 14. juna u Beogradu, preko 20. i 21. u Zadru, Vidovdan će teniseri dočekati u Crnoj Gori (27. i 28. juna), Banja Luka će ih ugostiti trećeg i četvrtog jula i na kraju petog jula sledi egzibicija između Đokovića i Džumhura u Sarajevu.

Cilj turnira je da se teniseri vrate u takmičarsku formu, ali i da se prikupe sredstva za pomoć obrazovanju i ranom razvoju dece koje sprovodi fondacija prvog reketa planete. Na turniru će igrati i Viktor Troicki.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track