KRIS EVERT ŽALI ĐOKOVIĆA: Novak je mogao da uzme sve, da bude NAJBOLJI u ISTORIJI, ali mu korona nije dala!
Foto: AP

legenda

KRIS EVERT ŽALI ĐOKOVIĆA: Novak je mogao da uzme sve, da bude NAJBOLJI u ISTORIJI, ali mu korona nije dala!

Tenis -

Nekadašnja teniserka smatra da nije bilo pauze u tenisu da bi Nole na kraju godine imao najveći broj gren slem titula

Legendarna teniserka Kris Evert smatra da je Novak Đoković zbog pauze u svetskom tenisu uzrokovane pandemijom koronavirusa izgubio mogućnost da postane najbolji u istoriji muškog tenisa.

foto: AP

Amerikanka koja je osvojila 18 grend slem trofeja ubeđena je da bi Srbin sa trona pomerio Rodžera Federera. Naime, Švajcarac do sada ima osvojenih 20 grenslemova, Rafa Nadal 19, a Novak Đoković 17.

- Žao mi je Novaka Đokovića, imao je momentum... Svi su govorili da su grenslemovi njegovi i to sva četiri! Igrao je neverovatan tenis. Biće zanimljivo videti da li će i kako vratiti taj momentum - rekla je Kris Evert.

Nekada najbolja teniserka sveta ubeđena je da će velika pauza u tenisu imati određene posledice po sve igrače.

- Istina je da ovaj prekid ima dve strane, pozitivnu i negativnu za sve, pa i za najiskusnije igrače. Ali, oni su dugo u ovom poslu. Tu pre svega mislim na Serenu, Rodžera i Rafu. I ubeđena sam da će se odmah baciti na obaveze. Oni iskusni uživaju u slobodnim trenucima sa porodicom i odmaraju telo. Ali, takođe znaju da vreme nije na njihovoj strani. Pa, zašto onda ne bi dali sve od sebe, makar još jednu godinu - smatra Evertova.

Kurir sport /www.sportskeeda.com/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track