KURIR NA LICU MESTA: Baš je Novak skroman momak! Evo šta se desi kad Đoković zamoli za uslugu
Foto: Nemanja Nikolić

Priča nedelje

KURIR NA LICU MESTA: Baš je Novak skroman momak! Evo šta se desi kad Đoković zamoli za uslugu

Tenis -

I dok se svetom pronela vest da je u velikoj anketi Eurosporta Novak Đoković proglašen za najboljeg tenisera svih vremena, popularni sportista u privatnom životu još jednom je dokazao da je samo skroman momak iz komšiluka

Tako su ga nebrojeno puta opisali mnogi koji su imali čast da se s njim sretnu, upoznaju ga i makar nakratko s njim porazgovaraju. Stiče se utisak da je ta njegova vrlina toliko velika da je prava protivteža svetskoj slavi koju je stekao zahvaljujući svom talentu i marljivom radu.

foto: Nemanja Nikolić

Naime, Novak je krajem maja stigao u Srbiju iz Španije, nakon što je period izolacije usled pandemije koronavirusa proveo s porodicom u Marbelji. Tokom prošle nedelje dao je sebi oduška i odlučio da se između priprema velikog balkanskog turnira Adrija tur malo i zabavi. Sam se svojim automobilom odvezao na nastup Ane Nikolić, koja je prvi put posle duže pauze zapevala uživo u jednom prestoničkom restoranu.

foto: Nemanja Nikolić

Kako se za Anin koncert tražila "karta više", jer je ova pop pevačica poznata po dobroj atmosferi koju pravi na živim svirkama, najbolji teniser sveta nije želeo to da propusti. Međutim, kad je stigao na mesto zabave, nastup je uveliko počeo, a bašta bila dupke puna. Kako tvrdi naš izvor koji se zatekao na licu mesta, obezbeđenje je bilo prilično iznenađeno što vidi lično Novaka Đokovića, a pošto nisu imali nijedan slobodan separe koji bi bio dostojan velikog asa, ljubazno su mu objasnili da je već sve popunjeno.

foto: Nemanja Nikolić

Iako bi neko očekivao da će ovakva svetska faca napraviti scenu smatrajući da za njega sve odmah mora da se stvori, Novak je pokazao sasvim drugačije lice. Naime, on je zaposlenima na ulazu objasnio da zapravo ne traži nikakvo posebno mesto, već da su mu unutra prijatelji, kod kojih će se smestiti. Tako je Nole sebi ulepšao veče dobrim provodom, a svojim ponašanjem fascinirao okruženje.

Jelena Stuparušić / foto: Nemanja Nikolić

foto: Promo

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track