U BEOGRADU SE OKUPLJA SVETSKI TENISKI VRH! Novak otkrio detalje trodnevnog spektakla u prestonici Srbije!
Foto: Printscreen

SJAJNO!

U BEOGRADU SE OKUPLJA SVETSKI TENISKI VRH! Novak otkrio detalje trodnevnog spektakla u prestonici Srbije!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković gostovao je na "Dnevniku" RTS-a gde je najavio početak humanitarnog regionalnog turnira "Adria tour".

Egizibicioni regionalni turnir pokrenuo je najbolji teniser sveta sa nekoliko kolega, a isti kreće predstojećeg vikenda upravo na terenima akademije "Novak" u Beogradu.

- Ideja "Adria toura" rodila se pre nepunih mesec dana. Obično je za organizaciju ovakvih događaja potrebno više od šest meseci, ali pobedila je dobra volja. U Beogradu i regionu se okuplja svetski teniski vrh. Iskoristio sam priliku da igram u domovini na vrhuncu karijere, koronavirus nam je dozvolio da provedemo više vremena u svojim državama - rekao je Novak Đoković.

- Sa zadovoljstvom mogu da objavim dolazak Nemanje Radulovića, jednog od najboljih violinista na svetu - otkrio je Novak.

foto: Nemanja Nikolić

- Hteo bih da se zahvalim Jeleni Janković što je prihvatila da dođe u Beograd, očekuje nas miks dubl gde ćemo ona i ja igrati protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića - vidno je srećan prvi reket sveta i dodao:

- Imaćemo tunirsko selo, biće puno događaja za decu. Svi teniseri će igrati sa decom, pozivam roditelje kako bi i van terena bilo mnogo aktivnosti i kako bi to stvarno bili pravi teniski dani - podvukao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track