AMERIKANKA BESNA NA ĐOKOVIĆA: Lako je nekome ko je zaradio 150 MILIONA DOLARA da priča drugima šta da rade svojim novcem
Foto: EPA/ Andy Rain

OSULA PALJBU

AMERIKANKA BESNA NA ĐOKOVIĆA: Lako je nekome ko je zaradio 150 MILIONA DOLARA da priča drugima šta da rade svojim novcem

Tenis -

Prvi reket sveta Novak Đoković svojom izjavom o predstojećem US openu razbesneo je američku teniserku Danijel Kolins.

Novak smatra da Gren slem u Njujorku teško može da se održi s obzirom na rigorozne uslove organizatora zbog pandemije koronavirusa.

Kolins se ne slaže sa Đokovićem i poručuje srpskom teniseru da je kontradiktoran.

"Novače, ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar da bi teniseri koji su u top 100 trebalo da doniraju novac onima slabije plasiranima. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sad imamo veliku šansu na US Openu, čiji čelnici žele da se turnir održi sa nekim striktnim sigurnosnim pravilima kako bi se svi osećali sigurno".

Američka teniserka trenutno zauzima 51. mesto na WTA listi.

"Ovo je velika šansa za igrače da počnui da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji pričaju da je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško ostvarivo jer neće biti u mogućnosti da povede celu pratnju. Ako je tako sigurno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio 150 miliona dolara u karijeri da priča drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US Open", napisala je američka teniserka.

Kolins je na kraju poručila Novaku da bi trebalo da podrži održavanje US opena.

"Većina tenisera, među kojima sam i ja, ne putuje na turnire sa velikom pratnjom i nama je potrebno da turniri počnu. Bilo bi lepo kada bi najbolji teniser na svetu podržao ovu priliku, a ne da sve kvari."

Kurir sport/SK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track