NEMAC ŽESTOKO UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Isprozivao Novaka na Tviteru, pa brže-bolje OBRISAO poruku! (FOTO)
Foto: Profimedia

SRBIN NA METI KRITIKA

NEMAC ŽESTOKO UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Isprozivao Novaka na Tviteru, pa brže-bolje OBRISAO poruku! (FOTO)

Tenis -

Dirk Hordorf, potpredsednik Teniskog saveza Nemačke, uputio je ozbiljne kritike na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Hordorf, koji je nedavno osuo palju po Federeru, sada je na Tviteru udario na Novaka. Nemca su iznervirale fotografije sa fudbalskog meča tenisera i glumaca koji je Novak organizovao u četvrtak u Beogradu.

"Žurka i fudbal u Beogradu, a kao predsednik Saveta tenisera nije imao vremena da prisustvuje video pozivu sa 400 ostalih tenisera. Sve to posle poruke u kojoj se jasno protivi održavanju US opena. O, Bože" napisao je Hordorf.

foto: Tviter

Zanimljivo, čelnik Teniskog saveza Nemačke je ubrzo izbrisao tvit, međutim, mnogi su već uradili "skrinšot" i objavili njegove kritike.

Hordorf ne krije da mu se ne dopada Đokovićev Adria tour. On je na Tviteru podržao mišljenje jednog teniskog fana, koji smatra da je ovaj turnir obična sprdnja.

"Đokovićev Adrija tour izgleda kao da je žurka. ATP i US open se bore kako da bezbedno prebace tenisere iz hotela u hotel, kako da ih izoluju i testiraju, a vaš najbolji teniser vam šalje ovakve fotografije? Biće interesantno u nedeljama ispred" podelio je ovaj tvit na svom profilu Hordorf.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track