GORAN VESIĆ: Beograd ce stati iza Đokovica da dobije ATP turnir!
Foto: Privatna arhiva

SJAJNE VESTI

GORAN VESIĆ: Beograd ce stati iza Đokovica da dobije ATP turnir!

Tenis -

Zahvaljujući Novaku Ðokoviću na organizaciji "Adria Tour-a" iz Beograda danas u svet ide lepa slika, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je danas obišao teniske terene na kojima se organizuje Adria Tour i tom prilikom direktoru turnira Ðorđu Ðokoviću poklonio je srpsku zastavu.

"Danas iz Beograda ide lepa slika u svet, jer je ovo najznačajniji teniski turnir koji se organizuje posle pandemije korona virusa. Zahvaljujući Ðokoviću i njegovoj ideji, Beograd je domaćin poznatim teniserima. Publika pristiže, srećan sam što su sve karte raspordate što znači da se Beograd uželeo i tenisa i sportskih događaja, što pokazuje da smo sportska nacija. Zahvalan sam Novaku što Srbiju i Beograd promoviše kao što to radi tokom cele karijere", rekao je Vesić novinarima prilikom obilaska TC Novak na Dorćolu.

foto: Privatna arhiva

Vesić je rekao da Grad Beograd dati podršku porodici Ðoković da prestonica Srbije dobije ATP turnir.

"Mi smo kao grad spremni da zajedno sa porodicom Ðoković stanemo iza ideje da Beograd dobije stalni ATP turnir. To smo imali pre nekoliko godina. Beograd i Srbija imaju najboljeg tenisera sveta, mnogo smo dali svetskom tenisu i nema razloga da Beograd nema ATP turnir. Daćemo podršku porodici Đoković da se takav turnir ubuduće stalno organizuje u Beogradu", zaključio je Vesić.

foto: Privatna arhiva

Regionalni Adria tour počinje za vikend u Beogradu.

Kurir sport / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track