OLIMPIJSKI ŠAMPION ČEKAO SLIKU SA NOVAKOM: Treba ovo preživeti
Foto: Starsport

poštovanje

OLIMPIJSKI ŠAMPION ČEKAO SLIKU SA NOVAKOM: Treba ovo preživeti

Tenis -

Đula Mešter član zlatne generacije naših odbojkaša i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, čekao je u subotu do posle ponoći kako bi se fotografisao sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

On je bio u publici tokom Adria toura, koji se igra u Beogradu, a priznao je da mui je tenis posle odbojke omiljrni sport.

- Tenis je moj drugi omiljeni sport i već deset godina otkako ne igram odbojku, prešao sam na tenis. Trudim se da odigram koji set, u poslednje vreme to vremenske neprilike ne dozvoljavaju, ali je stvarno bilo veliko zadovoljstvo što sam ovde danas, posebno upoznati Novaka Đokovića, našeg najvećeg sportistu. Nadam se da će ostvarivati sjajne rezultate i velika je šteta što naši sportisti neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali se nadam da će sve to nadoknaditi sledeće godine - rekao nam je Mešter.

foto: Dragana Udovičić

Zbog visine nekadašnjem srednjem blokeru verovatno je najjači adut u "belom sportu" - servis.

- Jeste, dva metra i tri, četiri centimetra, to može da se iskoristi. Naravno, ja sam na nekom rekreativnom nivou, volim da odigram, ali već su tu neke godine, pa moram da se čuvam - dodaje Mešter.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track