HRVATSKI NOVINAR POSTAVIO JE NOVAKU ŠKAKLJIVO PITANJE: Šmekerski odgovor Srbina podigao je Zadar na noge!
Foto: Printscreen/SK

kakav car

HRVATSKI NOVINAR POSTAVIO JE NOVAKU ŠKAKLJIVO PITANJE: Šmekerski odgovor Srbina podigao je Zadar na noge!

Tenis -

Podsetimo, Novak je u subotu objavio izuzetno zanimljiv video na društvenim mrežama. Pokazao je svoje košarkaško umeće i iskoristio priliku da izazove na "1 na 1" najboljeg košarkaša današnjice - Lebrona Džejmsa.

Ovaj video privukao je veliku pažnju, usledili su brojni komentari, a i sam Kralj je imao šta da poruči srpskom teniseru.

Novakovu objavu prokomentarisao je i bivši hrvatski teniser Ivo Karlović. Hrvatski teniser je poručio da jedino može "neko da zakuca preko njega".

Hrvatski novinar je nakon meča zamolio Novaka da prokomentariše komentar Karlovića. On je iskoristio priliku da podseti Đokovića da je upravo Karlović jedan od retkih tenisera koji imaju pozitivan skor protiv njega i upitao ga je da li je to bio povod za zanimljiv komentar.

"Šta imate da mu poručite? Da li ste bolji od njega u košarci?

Usledio je šmekerski odgovor srpskog tenisera:

"Nisam bolji ni u košarci ni u tenisu, očigledno... Pozdrav za Karla! Ivo, nedostaješ nam!", rekao je uz osmeh Đoković.

Novakov kratak i izuzetno duhovit odgovor izazvao je gromoglasan smeh na tribinama. Zadovoljna publika u Zadru nije krila ogromne simpatije koje gaji prema sjajnom Srbinu.

Novak je nastavio da priča o košarci, osvrnuo se i na egzibicioni meč koji su u četvrtak odigrali u Zadru.

"Zadar je grad košarke. Mi smo svi odrastali uz košarku... Meni je završnica problem, dobar sam, kao nešto driblam, sve to izgleda lepo i onda kad šutnem... To je ne daj Bože!"

Zadovoljna publika ovacijama je ispratila Novaka sa terena. Srpski teniser će u nedelju igrati finalni meč drugog humanitarnog Adrija tour-a

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track