NOVI ŠOK!  I hrvatski teniser Borna Ćorić pozitivan na KORONU! ON JE POSLEDNJI IGRAO PROTIV DIMITROVA
Foto: Profimedia

ADRIA TOUR

NOVI ŠOK! I hrvatski teniser Borna Ćorić pozitivan na KORONU! ON JE POSLEDNJI IGRAO PROTIV DIMITROVA

Tenis -

Hrvatski teniser Borna Ćorić pozitivan je na koronavirus!

Još tri učesnika Adria tour-a su pozitivna na koronavirus, rekao je Šime Vicković načelnik Službe civilne zaštite Zadarske županije.

"Organizuje se smeštaj, tzv. karantin u kojem će biti smešteni igrači pozitivni na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i popis njihovih kontakata. Formirani su dodatni timovi, otvorene telefonske linije", izjavio je Vicković.

Organizatori Adria tour-a su potvrdili da su Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh, kao i kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki pozitivni na koronu.

"Od 22 osobe koje su se sinoć testirale u Zavodu za javno zdravlje u Zadru, 19 je negativno, a troje pozitivno. Kristijan Groh trener Grigora Dimitrova, kondicioni trener Marko Paniki je pozitivan i Borna Ćorić", saopšteno je iz organizacije Adria Tour.

U Zadru se sprovode testiranja svih koji su bili u bliskom kontaktu sa bugarskim teniserom. On je u Zadru boravio nekoliko dana i osim tenisa igrao je i Košarku sa ostalim teniserima i košarkašima Zadra.

Dimitrov je na Adria tour-u u Zadru odigrao jedan meč, upravo protiv Borne Ćorića. Nakon toga se povukao sa turnira jer se nije osećao dobro.

Podsetimo, prvi reket sveta Novak Đoković nije želeo da se testira u Zadru, on je odlučio da se odmah vrati u Beograd i tamo kontaktira nadležnog epidemiologa kako bi preduzeo određene mere.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track