DIMITROV UGROZIO ZDRAVLJE ĐOKOVIĆA I OSTALIH IGRAČA: Bugarin dva dana bio loše, ali je odbio da se testira!
Foto: Profimedia

Čoveče, pa zašto?!

DIMITROV UGROZIO ZDRAVLJE ĐOKOVIĆA I OSTALIH IGRAČA: Bugarin dva dana bio loše, ali je odbio da se testira!

Tenis -

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ugrozio je zdravlje ostalih kolega i svih koji su bili na turnirima Adria toura pošto je dva dana odbijao da se testira na korona virus.

Dimitrov je u petak osetio slabost, ali nije želeo da se testira, nego je to učinio tek u nedelju u Monte Karlu, gde ima prebivalište, saznaje hrvatski Jutarnji list.

U nedelju je počelo masovno testiranji i ostalih tenisera i ljudi koji ih okružuju, pa se od 30-tak testova ustanovilo da su trojica pozitivni. Osim bugarskog tenisera tokom ovog turnira pozitivni su bili Borna Ćorić, Kristijan Groh i Marko Paniki.

Dimitrov je u petak prisustvovao egzibiciji "Novak i zvezde Tura", i taj meč je posmatrao sa klupe u društvu Done Vekić. Tada nije igrao, već je samo ušetao u teren kada se posle žreba slikao sa ostalim igračima. Već tada je 29-godišnji Bugarin iz Haskova bio loše, imao temperaturu, ali nije želeo da ode na testiranje.

Naprotiv, Dimitrov je u subotu zaigrao protiv Borne Ćorića, ali je taj meč izgubio posle 36 minuta i zatim odustao od večernjeg meča.

Dimitrov je zatim u nedelju ujutru zvanično saopštio da neće igrati protiv Đokovića, a zatim se u 7.20 privatnim avionom uputio ka Monaku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track