OTKAZAN HUMANITARNI TURNIR ADRIA TOUR: Sportska manifestacija neće biti održana u Sarajevu i Banjaluci (FOTO)
Foto: Profimedia

KORONA STOPIRALA TAKMIČENJE

OTKAZAN HUMANITARNI TURNIR ADRIA TOUR: Sportska manifestacija neće biti održana u Sarajevu i Banjaluci (FOTO)

Tenis -

Organizatori teniskog Adria tura saopštili su da se manifestacija otkazuje i da neće biti održani turniri u Banjaluci i Sarajevu.

Odluka je doneta na današnjem sastanku svih članova Organizacionog odbora Adria tura."Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Djokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih dogadjaja poslednjih dana doneli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave" izjavio je direktor turnira Djordje Đoković.

foto: Starsport

On je zahvalio svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva i ostalima koji su radili na pripremi dogadjaja.

"Cenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u delo, čim se za to steknu uslovi", dodao je Djoković.

Djoković je podsetio da je ideja Adria tura bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrednosti.

"Ostajemo sada usmereni na podršku svima onima koji su inficirani korona virusom sa željom da se što pre oporave", naveo je Organizacioni odbor.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track