BIVŠI OLIMPIJSKI ŠAMPION I RODŽEROV ZEMLJAK BRUTALNO IZVREĐAO NOVAKA: On je frustrirana PODVOJENA ličnost!
Foto: Profimedia

užas

BIVŠI OLIMPIJSKI ŠAMPION I RODŽEROV ZEMLJAK BRUTALNO IZVREĐAO NOVAKA: On je frustrirana PODVOJENA ličnost!

Tenis -

Nekadašnji deveti igrač sveta, Švajcarac Mark Rose, iskoristio je Novaka Đokovića kako bi sebe izreklamirao u javnosti.

Švajcarac se ponovo našao u žiži javnosti zbog napada na najboljeg tenisera planete. Međutim, Rose je priznao da Novaku nije lako jer igra u eri Federera i Nadala.

- Jednostavno je glupo. Novak Đoković je prilično podvojena ličnost, šta god on rekao. Imam utisak da se on time hrani. Ne sudim o toj osobi jer svako ima svoje izvore motivacije i uverenja. Ali, generalno gledano, Novak Đoković je enigma. Teško mu je da se sa stanovištva popularnosti takmiči sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Mogu da razumem koliko je to frustrirajuće za njega. On je svetski broj jedan i sjajan igrač, ali suočava se sa dve legende - kazao je Federerov zemljak, inače olimpijski šampion iz Barselone.

foto: Profimedia

Rose je iskoristio priliku da prokomentariše nedavnu izjavu Srđana Đokovića vezanu za Rodžera Federera u kojoj je kazao kako je Švajcarac ogroman šampion, ali ne dovoljno veliki kao Novak.

- Gledajući hronologiju prethodnih dana, već je bilo napada njegovo oca na Rodžera Federera, što smatram nedopustivim. Čak i ako volite svog sina više od ičega na svetu, ne možete govoriti takve stvari. Da je moj otac to rekao, otišao bih kući i rekao mu da ućuti.

foto: Zorana Jevtić

Rose takođe zaključuje da protekli period nije bio loš za Novaka.

- Ali, između izjave svog oca i fijaska Adrija tura, on nije uspeo da osvoji bodove u javnosti. Iznad svega, ne pomaže imidžu tenisa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track