KORONA BRAĆO, MOŽETE OSTATI U SVOM PODRUMU... Slavni teniser ZAPALJIVOM OBJAVOM napravio LOM Tviteru! ŽESTOKA SVAĐA!
Foto: AP

bura

KORONA BRAĆO, MOŽETE OSTATI U SVOM PODRUMU... Slavni teniser ZAPALJIVOM OBJAVOM napravio LOM Tviteru! ŽESTOKA SVAĐA!

Tenis -

Poznati američki teniser Džon Izner i poznati novinar Ben Rotenberg imali su žestoku raspravu na društvenim mrežama povodom turnira koji će se u julu održati u Atlanti.

U Atlanti će se održati humanitarni turnir "All America Cup" na kom će učestvovati osma najboljih američkih tenisera, među kojima je i Džon Izner. Baš kao i na Adria tour-u, u na ovom turniruće biti ograničen broj publike.

To je zabrinulo mnoge. Poznato je da su Sjedinjene Američke Države najveće žarište koronavirusa, pa je neshvatljiva odluka da se tenis sada igra pred navijačima.

Izner je žestoko odgovorio svima koji su izrazili bojaznost.

"Ej, korona-braćo, možete ostati u svom podrumu koliko hoćete. Ja sam izabrao da živim, igram i promovišem sport koji volim na siguran način", napisao je Izner.

Naravno, Tviter je nakon ovoga eksplodirao. Odmah je usledio odgovor novinara Bena Rotenberga, koji je žestoko kritikovao i Novaka zbog organizacije Adria tour-a.

"Ako je neko korona-brat zato što mu je zdravlje drugih ispred novca, sporta i zabave, onda me računaj ponosnim korona-bratom. Biram da se žrtvujem i samoizolujem pre rizikovanja zdravlja drugih time što bih išao na ovakva okupljanja", napisao je Rotenberg.

Inače, u Sjedinjenim Američkim državama je od koronavirusado sada umrlo oko 130.000 ljudi, a u Atlanti se svakog dana ruši rekord u broju obolelih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track